Poslastičarnica Present
Nevesinjska 23
11000 Beograd
Tel: 011 244 2487
present@ikomline.net

O Poslastičarnici Present

Savremenim konceptom u susret modernom vremenu

PresentDanašnji kupac sve manje ima vremena da se bavi određenim poslovima. Zbog velikih obaveza na poslu, sve je manje slobodnog vremena. Iz tog razloga, kupci će sve više želeti da utroše svoje vreme na najefikasnij način. Kupovina svih njegovih potreba pod jednim krovom, je koncept koji rešava njegove probleme.

Prepoznajemo tu priliku i želimo da doprinesemo tom konceptu.

PRESENT kupcu nudi oazu mira, gde će uz torte, kolače i kafu ili sok moći da odmori i prikupi snagu ili jednostavno da se opusti. Na drugoj strani PRESENT nudi svojim kupcima kolače i manje torte za poneti (torte od kilogram ili dva). Bilo koja nenajavljena poseta Vama više ne predstavlja problem. Rođendanske torte koje mogu da predstave bilo kojeg poznatog junaka, a da pri tom sadržaj nije mekani mus već prave torte, oduševljavaju sve naše najmlađe klijente!


Present Danas

PresentPoslastičarnica PRESENT sastavljena je od tri konceptualno različite celine. U unutrašnjem delu lokala, nalazi se maloprodaja koja je tesno povezana sa proizvodnjom. Spoljni deo lokala, čini prostrana bašta sa 64 sedeća mesta. Povezanost prodaje i proizvodnje je neophodna da bi u svakom trenutku moglo da se izaće u susret najrazličitijim zahtevim potrošača.

PresentSnabdevanje kafića i lokala ima veliki udeo u poslovanju radnje. Sve veći broj beogradskih kafića i drugih ugostiteljskih objekata a iz razloga odličnog kvaliteta i prestiža u svoju ponudu uvršćuje naše torte i kolače.


PresentDomen veleprodaje u poslovanju poslastičarnice Present ima drugačiji koncept. To se u najvećoj meri odnosi na veliki broj svakodnevnih porudžbina koje omogućavaju našim klijentima da uveličavaju svoja slavlja, rođendane, svadbe, slave i sve ostale njima bitne praznike.

PresentKao i u većini ugostiteljskih objekata pojam letnje bašte zastupljen je i kod nas. Za vreme letnjih meseci otvara se bašta od preko 80 m2 koja ima 16 stolova i 64 sedeća mesta. Bašta poslastičarnice Present ima petogodišnju tradiciju i za to vreme postalo je stecište najrazličitijih klijenata.

Present